Bonbonverpakkingen

Bonbonverpakkingen die wij voor onze klanten verzorgen kenmerken zich door kwaliteit en creativiteit, zonder dat daarbij het prijsniveau van de bonbonverpakkingen uit het oog wordt verloren. Voor een geslaagde verpakking geldt, dat er sprake moet zijn van een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Ons uitgangspunt is dat u bonbonverpakkingen geleverd krijgt, die aan uw wensen en verwachtingen voldoen. Of we daarbij een keuze moeten maken uit reeds bestaande modellen bonbonverpakkingen of dat wij voor u een geheel eigen verpakkingslijn ontwikkelen, u geeft ons de richting aan. Wij doen u passende voorstellen en geven adviezen over de talloze mogelijkheden die er zijn om de bonbonverpakkingen te laten voeren. En dat zijn er nogal wat! Type kartonsoort, ja / nee vensters aanbrengen, plano of opgezette bonbonverpakkingen, bedrukkingswijze, drukveredeling, kortom voldoende ‘stof’ om tijdens een persoonlijk gesprek met u door te nemen.

Bonbonverpakkingen

Bonbon verpakking

Naast de bonbonverpakking kan het wenselijk / noodzakelijk zijn om de bonbons extra te beschermen. Ook daarvoor hebben wij meerdere mogelijkheden. Zo kan een bonbonverpakking worden voorzien van een kartonnen interieur, uitgevoerd in rijen of vakjes. Bonbons worden zo gefixeerd en goed op hun plaats gehouden. Een andere optie is het kunststof blister. Zo’n blister wordt exact op maat gemaakt. Het ontwerpen en tekenen van dit blister kunnen wij voor u verzorgen. En dan is daar het opvulkussen van papier. Dit opvulkussens wordt exact op het gewenste formaat gemaakt en is leverbaar in wit, zwart en bruin papier. De bovenzijde van de kussens kunnen desgewenst worden voorzien van een naamdruk. Doordat deze opvulkussens een dikte hebben die varieert tussen de 1,6 en 9,8 mm is er vrijwel voor elke toepassing een passende dikte opvulkussen beschikbaar. Het papier waarvan de opvulkussens worden gemaakt is vanzelfsprekend vetwerend en volledig voedselveilig.

Op onze de pagina chocolade- en bonbonverpakkingen vindt u afbeeldingen van deze verpakkingen. Onze jaren lange ervaring met het ontwikkelen van bonbonverpakkingen geeft u de garantie dat u goed bruikbare adviezen krijgt, waarmee u uw eigen bonbonverpakkingen gestalte kunt geven. Graag gaan wij met u de samenwerking aan en nodigen u uit om contact met ons op te nemen.

Dit kan per telefoon 071 – 5809207 of e-mail, info@debeerverpakkingen.nl Uw bericht zien we graag tegemoet.