Taartranden

Bent u op zoek naar taartranden in een uitstekende vetwerende kwaliteit, dan hebben wij in ons assortiment een prima product; onze Italiaanse taartranden. Deze zijn leverbaar in zowel ronde, vierkante als ook rechthoekige formaten en de kwaliteit ervan is absoluut vetwerend. Deze taartranden worden gemaakt van een geparaffineerde papier kwaliteit. Deze kwaliteit zorgt er voor dat vet en vocht niet door het papier heen dringt. Van zichtbare, storende vetvlekken of vochtplekken is dan ook geen sprake. Uw patisserie met veel zorg en vakmanschap bereidt, kunt u op deze manier mooi en stijlvol presenteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de presentatie van bruidstaarten. Omdat de taartranden in zoveel ronde maten leverbaar zijn is voor alle lagen van de etagère, waarop bruidstaarten veelal worden gepresenteerd, een passend formaat taartrand beschikbaar.

De meeste formaten ronde taartranden (15, 18, 20, 23, 25, 28, 30, 32, 35, 38, 40, 42, 45 en 50 cm ø) zijn in principe direct uit voorraad leverbaar. Bent u benieuwd naar het gebruik van deze taartranden en wilt u ze eens uitproberen en/of testen? Ze zijn per 100 stuks verpakt en te bestellen.

Taartranden

Taartrand

Vierkante en rechthoekige formaten kunnen in veel afmetingen worden gemaakt. Vanaf 1.000 stuks kunnen wij u uw eigen formaat taartrand voor u laten maken. Het formaat 16x26 cm en 16x22 cm hebben wij op voorraad en zitten, net als de ronde formaten, per 100 stuks verpakt.

Ook kunnen de taartranden worden voorzien van uw naam of logo. De bedrukking wordt in een uitgespaard ovaal aangebracht wat in de opengewerkt rand zit. Deze bedrukking wordt standaard uitgevoerd in een goudfoliedruk. Heeft u een wens voor een andere bedrukkingskleur, kunt u ons dit laten weten. Op voorhand kunnen wij niet aangegeven welke kleuren mogelijk zijn. Echter, in goed overleg is er altijd een oplossing voor handen. Om de taartranden te kunnen bedrukken wordt een cliché gemaakt. Dit cliché maken wij op basis van een digitaal bestand van uw logo.

Heeft u vragen over onze Italiaanse taartranden aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ons telefoonnummer is 071 – 5809207, onze fax 071 – 5802253. En natuurlijk kunt u ons ook e-mailen: info@debeerverpakkingen.nl