Bonbondoosjes kopen

Bonbondoosjes kopen kunt u bij vele aanbieders. Keuze uit kleine doosjes, middel groot, groot, effen kleuren, prints, enz. Soms zal de keuze voor het juiste bonbondoosje snel door u gemaakt kunnen worden en is de tussenkomt van een verpakkingsadviseur niet nodig. Er zullen echter ook momenten zijn waarop voordat u bonbondoosjes gaat kopen vragen die u aan een vakman/vrouw wilt voorleggen en u dus wel advies wilt of nodig heeft. Wij, de Beer Verpakkingen, zijn gespecialiseerd in het geven van deze adviezen.

Onze kennis hebben wij opgedaan in de afgelopen 30 jaar. Wij kennen de talloze mogelijkheden die er zijn waarin bonbondoosjes kunnen worden uitgevoerd. Welke materialen er voor de productie beschikbaar zijn, hoe het zit met voedselveiligheid, wat voor bedrukkings technieken zijn er, hoe wordt de inhoud van de doosjes zo goed mogelijk beschermd. Aspecten die allemaal, stuk voor stuk, een belangrijke rol spelen in uw uiteindelijke keuze welke bonbondoosjes perfect bij uw chocolade producten passen.

Ons motto luidt: doe waar je goed in bent. Voor u betekent dit dat u al uw tijd en energie besteedt aan de ontwikkeling en productie van uw chocolade producten. Daar ligt uw kracht en passie, dat is uw core-business, bonbondoosjes kopen is dat niet. Vragen die u daarover heeft legt u bij ons neer.

Bonbondoosje kopen

Op basis van uw informatie selecteren wij de juiste, bijpassende verpakkingen. De opties die er zijn leggen wij u voor. Wij laten u voorbeelden zien van vergelijkbare verpakkingen. Dit alles zodat u zich in het voortraject al zo goed mogelijk een beeld kunt vormen hoe uw eigen verpakking er uit zal komen te zien. Zo verzorgen wij ook 3D voorstellingen van uw verpakkingen. Weliswaar nog geen tastbaar bonbondoosje maar gaande weg ontstaat zo een goed en representatief beeld van wat straks het eindresultaat zal zijn: uw eigen bonbondoosjes.

Onze visie en werkwijze spreekt u aan? U heeft inderdaad ideeën, wensen ten aanzien van een bonbonverpakking, aarzelt u dan niet en neem contact met ons op. Laat ons weten wat uw verpakkingswensen zijn en wij gaan met veel plezier voor u aan de slag!

U kunt ons bereiken via e-mail info@debeerverpakkingen.nl of telefonisch op telefoon nummer 071– 5809207.