Bonbonverpakkingen

Het is een moment om trots op te zijn: uw bonbons liggen klaar op de werkbank. Als chocolatier, patissier of banketbakker zit het werk erop. Toch rest nog een heel belangrijk stap: het uitkiezen van de juiste bonbonverpakking voor uw met zorg bereide product. Maar hoe werkt dat, een bonbonverpakking bestellen of een bonbonverpakking kopen?

Het aanbod bonbonverpakkingen is ronduit enorm. Rondkijkend op het internet raakt u al snel het overzicht kwijt. Heel veel verkopers van bonbondoosjes buitelen over elkaar heen met verleidelijke kortingen, speciale aanbiedingen en last minute deals. Natuurlijk kan zo’n snelle en scherp geprijsde keuze in bepaalde gevallen de juiste zijn. Een afnemer met een beperkt budget en geen hoge kwaliteitseisen zal best tevreden zijn met een eenvoudige bonbonverpakking. Maar wanneer u iets speciaals zoekt voor uw bonbons, staan we bij de Beer Verpakkingen graag klaar om tot het gewenste resultaat te komen: de perfecte bonbonverpakking.

Bonbonverpakkingen.jpg
de Beer Verpakkingen bonbonverpakkingen Pompadour.jpg

Pakkende uitstraling

Wanneer u als chocolatier, patissier of banketbakker zoekt naar een pakkende uitstraling voor uw bonbons, is het belangrijk om te weten wat hiervoor de mogelijkheden zijn. De vorm van de bonbonverpakking, uitvoering en specifieke bedrukking bijvoorbeeld. Of het al dan niet gebruiken van een interieur of een opvulkussen dat de met zorg gemaakte chocoladeproducten beschermt. Bij de Beer Verpakkingen kunnen we u bij dit selectieproces uitstekend ondersteunen. Per slot van rekeningen zijn wij al ruim 35 jaar specialist in verpakkingen op maat.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een advies over welke bonbonverpakking het beste aansluit bij de bonbons die u maakt en hoe u zich in het ruime aanbod van de massa kunt onderscheiden. Allereerst luisteren we goed naar de wensen en ideeën die u zelf al heeft. Het is onze ervaring dat specialisten zoals u hierover goed hebben nagedacht. Vanuit deze eerste aanzet kunt u er gerust op zijn dat de Beer Verpakkingen met een oplossing komt dat resulteert een mooi eindproduct: de ideale bonbonverpakking waar de consument voor kiest.

De juiste bonbonverpakking kopen

Tijdens de gesprekken met onze klanten laten we concrete voorbeelden zien om tot de juiste bonbonverpakking te komen. We informeren duidelijk over de verschillende opties en bewandelen samen de weg om stap voor stap tot de vormgeving van een eigen, unieke verpakking te komen. Bij de Beer Verpakkingen kunt u rekenen op maatwerk, zodat u zich hierin onderscheidt van de rest. Net als met de bonbons die zijn gemaakt om de consument mee te verwennen.

Na de eerste besprekingsronde hebben we alle specificaties van de bonbonverpakking samen met u vastgesteld. Wij werken dit uit in een overzichtelijke offerte. Bij de Beer Verpakkingen zijn we graag helder in het in beeld brengen van wat er komt kijken bij het leveren van maatwerk. Zo begrijpt u welke inspanningen ermee zijn gemoeid om tot een onderscheidende bonbonverpakking te komen.

Zodra het offertetraject is afgerond en goedgekeurd, volgt hierop vrijwel altijd het maken van een fysiek voorbeeld. Uitgaande van de specificaties die we samen met de klant zorgvuldig hebben vastgesteld, kunnen we met dit 3D-model vaststellen of de bonbonverpakking aan de verwachtingen voldoet. Is de maatvoering bijvoorbeeld correct? Of moet deze misschien nog iets worden aangepast? Ook hier mag u van de Beer Verpakkingen verwachten dat we een luisterend oor hebben en een vakkundig advies.

de Beer Verpakkingen binnenzijde bonbondoos Huize Van Wely.jpg
de Beer Verpakkingen 25 vaks bonbondoos Cacao.jpg

Eigen bedrukking

De benodigde tijd voor het maken van de voorbeeld bonbonverpakking benutten we om de bedrukking ervan vast te stellen en uit te werken. Uiteraard gebeurt dit weer in goed overleg met de klant. Vaak heeft u als chocolatier, patissier of banketbakker al een goed beeld van hoe de bedrukking van de verpakking van uw bonbons eruit moet komen te zien. Bij de Beer Verpakkingen inventariseren we eerst uw ideeën en wensen en werken deze vervolgens uit naar digitale drukproeven. Zoekt u een kwaliteitsverpakking zonder maatwerk bedrukking, te bestellen in kleine aantallen? Dan kunt u terecht op onze webshop Chocolagiftbox.

Wanneer de klant geen uitgesproken beeld heeft bij de bedrukking, dan gaan wij op basis van het bedrijfslogo en eventuele aanvullende teksten aan de slag met het maken van een voorstel. Hiervoor werken wij samen met een professionele vormgever. Hoewel we vrijwel dagelijks zeer uiteenlopende ontwerpen behandelen, en bij het zien van een logo al snel voor ogen hebben wat de mogelijkheden zijn, weten we uit ervaring dat het ontwerpen en digitaal opmaken van de ultieme bedrukking echt vakwerk is. Wat laten dit dan ook graag over aan de expert waarmee we goed samenwerken.

Zoals u begrijpt neemt het hele traject dat voorafgaat aan de daadwerkelijke productie van de bonbonverpakking al snel enkele weken in beslag. Dat lijkt misschien lang, maar uit ervaring weten we dat het succes van het eindresultaat juist ligt in een zorgvuldige voorbereiding. Net als bij het maken van uw bonbons. Het samen doornemen wat de opties zijn, de voor- en nadelen van bepaalde keuzes, en alle afwegingen die tussendoor moeten worden gemaakt, leiden ertoe dat bonbonverpakkingen geleverd door de Beer Verpakkingen voldoen aan wat u ervan verwacht. En vaak zelfs meer dan dat, mogen we van tevreden klanten horen.

Ruim 35 jaar vakkennis

In de afgelopen tientallen jaren hebben we al vele chocolatiers, patisserieën en banketbakkers met plezier begeleid naar hun eigen maatwerkverpakking. En regelmatig komen er nieuwe klanten bij. Veel van onze klanten die ooit hun eerste bonbonverpakking bij de Beer Verpakkingen aan tafel vorm zagen krijgen, zijn nog altijd onze klant.

We zijn er trots op een trouw klantenbestand te hebben opgebouwd van mensen waarmee we al heel lang samenwerken. Want dat is waar wij naar streven: een duurzame relatie met onze klanten. Wanneer je elkaar door de jaren heen steeds beter leert kennen, zijn we in staat om precies aan te voelen waar de behoefte ligt. Of het nu gaat om een eenvoudig bonbondoosje of een meer luxeproduct – de Beer Verpakkingen staat voor advies op maat.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor de u als chocolatier, patissier of banketbakker is om in contact te komen met een partij die goed naar uw verpakkingswensen luistert om vervolgens te adviseren wat voor u de beste bonbonverpakking is. Bij de Beer Verpakkingen vervullen we heel graag deze rol. U mag van ons de beste begeleiding verwachten die dit traject nodig heeft.

de Beer Verpakkingen bonbondoosjes Banketbakkerij Smeets.jpg

Contact

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn om uw bonbons en overige chocoladeproducten in mooie bonbondoosjes te verpakken? Neem contact met ons op, stel uw vragen en u krijgt van ons direct heldere en duidelijke antwoorden.

Benieuwd naar de andere producten van de Beer Verpakkingen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze ballotins of chocolade verpakkingen.

Of bezoek onze webshop Chocolagiftbox met tal van kwaliteitsproducten, te bestellen in kleine aantallen en zonder maatwerk bedrukking.

Wat kunnen wij voor u doen?