Taartranden en Taartonderleggers

Taartonderleggers bestaan in verschillende uitvoeringen. De Beer verpakkingen heeft de papieren taartonderlegger en de Italiaanse taartrand zowel als de kartonnen taartonderlegger in het assortiment.

Papieren Taartonderleggers

Papieren taartonderleggers worden in verschillende papier kwaliteiten aangeboden. Deze papieren taartonderleggers zijn van een hoogwaardige papier kwaliteit waardoor ze uitstekend toepasbaar zijn als onderlegger onder de taart. De kwaliteit van de standaard papieren taartranden, die als taartonderlegger wordt gebruikt, is een vet werende kwaliteit.

De Italiaanse Taartranden

Naast de standaard papieren taartonderleggers heeft de Beer verpakkingen ook de Italiaanse taartranden in het assortiment. Voor de Italiaanse taartranden wordt een geparaffineerde papiersoort gebruikt. Deze papiersoort zorgt ervoor dat er van doorvetten geen sprake is. De bovenzijde van de Italiaanse taartrand blijft mooi en het papier behoudt zijn stevigheid. De Italiaanse taartrand heeft een opengewerkte rand waardoor het een mooie stijlvolle verpakkingen is. Niet zelden worden ze dan ook bij bruidstaarten gebruikt. Onze papieren taartonderleggers, taartranden en Italiaanse taartranden zijn leverbaar in de uitvoeringen rond, vierkant en rechthoekig. Vanaf een oplage van 3.000 stuks kunnen de taartranden ook voorzien worden van een naamdruk. Bij de Italiaanse taartrand is de naam en of logo aangebracht door middel van een goud metallic folie druk in de rand van de Italiaanse taartrand. En voor wie het aanbrengen van een eigen naamdruk geen noodzaak of niet wenselijk is, zijn ze ook zonder naamdruk, neutraal, leverbaar.

Maten

De ronde papieren taartonderleggers / taartranden zijn leverbaar in de diameter, 15, 18, 20, 23, 25, 28, 30, 32, 35, 38, 40, 42, 45 en 50 cm. Deze afmetingen zijn steeds de totale diameter van de taartonderlegger inclusief de opengewerkte rand rondom. Bij het bepalen van de benodigde afmeting moet dus altijd een taartonderlegger gekozen die een aantal centimeters groter is dan de taart die erop komt te staan. De ronde neutrale papieren taartonderleggers en de Italiaanse taartranden zijn vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar. De minimale afname per formaat is 100 stuks. Van de rechthoekige formaten Italiaanse taartranden geldt, dat er een tweetal formaten direct uit voorraad leverbaar zijn, te weten 16 x 22 cm en 16 x 26 cm. Overige rechthoekige en vierkante formaten kunnen vanaf 1.500 stuks per formaat worden besteld.

Kartonnen taartonderleggers

Als het nodig is dat de taartonderlegger ook voor draagvermogen zorgt zijn er de kartonnen taartonderleggers. Deze worden ook wel goudkartons genoemd. De karton kwaliteit die voor deze taartonderlegger wordt gebruikt is afhankelijk van de gewenste afmeting en mate van draagvermogen dat wordt verlangd. Zo zijn de taartkartons leverbaar in de dikte van 1, 1½ en 2 cm. De bovenzijde van de taartkartons kent ook diverse afwerkingen. Veel gebruikt is de goud metallic uitvoering waarbij de bovenzijde van de taartkartons bestaat uit een goud metallic folie. Deze folie is volledig vetvrij en vanzelfsprekend 100% voedsel veilig. Naast de goudmetallic versie, is er ook een zilvermetallic, zwarte en witte uitvoering beschikbaar. Alle taartkartons zijn leverbaar in een grote range ronde formaten, rechthoekige en vierkante formaten. De goudmetallic-, zilvermetallic, zwarte en witte taartkartons zijn in diverse formaten vanuit voorraad leverbaar.

Taartranden, Italiaanse taartranden, Papieren taartranden Goudkartons Taatrtonderleggers
Taartranden, Italiaanse taartranden, Papieren taartranden Goudkartons Taatrtonderleggers
Taartranden, Italiaanse taartranden, Papieren taartranden Goudkartons Taatrtonderleggers

Personaliseren


En geeft u de voorkeur aan gepersonaliseerde taartkartons kan de bovenzijde ervan worden voorzien van een individuele naamdruk. Bij de goudmetallic en zilvermetallic kartons wordt deze overwegend uitgevoerd in een zogenaamde praeg of blinddruk. Het gewenste logo wordt door middel van deze bedrukkingstechniek in een reliëf zicht- en leesbaar. Deze bedrukkingswijze leent zich ook heel goed om het taartkarton volledig te bedrukken, de all-over strooi druk. Uw logo wordt dan in een repeterend patroon over de gehele bovenzijde van het taartkarton aangebracht. Zo ontstaat een hele mooie verpakking en wordt uw klant, nadat hij / zij zich uw patisserie goed heeft laten smaken, stijlvol herinnerd aan de maker van al dat heerlijks.


Kleurdruk

Bedrukkingen aanbrengen in een kleur is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor zijn meerdere opties, zoals gebruikmaking van een gekleurde folie of offset druk. Voor taartkartons met een naamdruk gelden minimale afnames van gemiddeld 1.000 stuks per formaat. Bij orders van verschillende formaten taartkartons, is het mogelijk om van de formaten waarvan maar weinig kartons worden gebruikt, toch een klein aantal van een naamdruk te voorzien. Zo krijgt onze klant een compleet assortiment taartonderleggers die allemaal op dezelfde manier zijn uitgevoerd, zonder dat hij / zij van één formaat een feitelijk veel te groot aantal heeft moeten kopen.

Alternatieve toepassing

Soms kan een taartkarton ook de perfecte aanvulling zijn op een bestaande verpakking. Denk hier bijvoorbeeld aan een transparant doosje. Door op de bodem een kartonnetje te leggen ontstaat een meer complete verpakking. Deze kartonnetjes worden exact op maat gesneden en ook hier heeft u de keuze uit goudmetallic, zilvermetallic, zwart en wit karton. Minimum afnames verschillen op basis van de gewenste afmeting. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten welke type taartonderlegger u nodig heeft, in welke uitvoering, welk aantal en wanneer u deze nodig heeft.

Taartonderleggers kopen

Taartonderleggers kopen kan bij veel aanbieders. Voor een vakkundig en maatwerkadvies, staan wij de Beer Verpakkingen, voor u klaar. Heel graag adviseren wij u bij het maken van de juiste product keuze. Welke type de taartonderlegger voor u het meest geschikt is, welk bedrukking enz. enz. In een bij voorkeur persoonlijk gesprek informeren wij u over de vele mogelijkheden die er zijn. Met onze ruim 30 jaar werkervaring zijn wij hiertoe als geen ander in staat. En als wij dan toch met elkaar om de tafel zitten nemen wij heel graag uw andere verpakkingsvragen, wensen met u door. Uit ervaring weten wij dat er bij onze klanten vaak de behoefte bestaat om hierover met ons van gedachten te wisselen. Het in kaart brengen van de verpakkingen die in gebruik zijn, bekijken welke prima en naar tevredenheid ‘werken’ en welke verpakkingen vragen om een aanpassing of verandering zodat ze (nog) beter voldoen. Dat doen wij heel graag met veel plezier samen met en voor u. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij, de Beer Verpakkingen, voor u kunnen betekenen? Wilt ook u een leverancier die goed naar uw vragen en wensen luistert en vervolgens voor u aan de slag gaat, neem contact met ons op. Wij kijken uit naar uw e-mail of telefoontje.