Bonbondoosjes

Bonbondoosjes voor het verpakken van uw bonbons en andere chocoladeproducten, het assortiment wat ‘in de markt’ wordt aangeboden is ruim en divers. Ook al weet u als chocolatier, patissier of banketbakker heel goed hoe uw bonbondoosjes er uit moeten zien en aan welke eisen deze moeten voldoen, toch blijkt een advies op maat maar al te vaak heel waardevol. Wij , de Beer Verpakkingen, verzorgen dit maatwerk advies. Dagelijks adviseren wij onze klanten in hun keuzes voor de juiste bonbonverpakking. Denkt u vooral niet dat deze adviezen automatisch bij een complex eigen maatwerk traject horen.

Bij de keuze voor een basis verpakking is het maken van de juiste afwegingen net zo belangrijk als wanneer het de verpakking van een maatwerktraject betreft. De juiste verpakking is in feite een visitekaartje van uw bedrijf. Het is de eerste indruk die de klant van uw product krijgt. Is deze eerste indruk positief, zal het door u met vakmanschap & passie gemaakte product met nog meer aandacht worden bekeken, geproefd en worden opgegeten. Zorg dat u bij uw klanten heerlijke herinneringen achter laat en dat zij voor de aankoop van hun chocolade bij u terugkomen.

In uw keuze voor de juiste bijpassende bonbondoosjes zullen wij u graag adviseren. Of het nu materiaal keuzes betreft, de wijze van bedrukken of de constructie van een verpakking, onze jaren lange ervaring zorgt er voor dat u van ons een advies krijgt waarmee u daadwerkelijk aan de slag kunt : vaststellen hoe uw bonbondoosjes er exact uit moeten zien.

Bonbondoosje

Bent u benieuwd of en zo ja wat voor mogelijkheden er voor u zijn. Aarzelt u dan niet maar neem contact met ons op en maak ons uw wensen kenbaar. Als u in grote lijnen weet wat u wilt zijn wij in een eerste telefoongesprek goed in staat om eerste adviezen, voorstellen te doen.

En geeft u de voorkeur aan een persoonlijk gesprek, u bent van harte welkom op ons kantoor in Leiden. Natuurlijk kunnen wij ook naar u toekomen. Onze voorkeur gaat echter uit naar een bespreking op ons kantoor. Dit omdat wij u alle voorbeelden van de verpakkingen, die tijdens de bespreking de ‘revue passeren’, dan direct kunnen laten zien. Efficiënt dus en daar houden wij van!

Wij zijn bereikbaar op telefoon nummer 071 – 5809207, of e-mail info@debeerverpakkingen.nl