Chocolade verpakkingen

Chocolade verpakkingen zó ontwerpen zodat deze de chocolade producten volledig tot zijn recht laten komen en het totaal plaatje opvallend en uitnodigend is. Samen met onze klanten ontwikkelen wij continue chocolade verpakkingen die aan deze wensen en verwachtingen voldoen. Of dit nu om hele eenvoudige chocolade verpakkingen gaat of meer complexe, wij zorgen ervoor dat voor u de chocolade verpakkingen worden gemaakt die u voor ogen heeft. Op voorhand stellen dat een ideale chocolade verpakking te duur zal zijn is naar onze mening niet terecht. Natuurlijk is het noodzakelijk vooraf te bespreken wat het budget voor een verpakking is. Met deze informatie ‘op zak’ stelt ons in staat u een gericht voorstel te doen van een verpakking die aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past.

De materiaal keuze is groot: massief karton, duplex, kunststof. U geeft aan waar uw voorkeuren naar uit gaan en wij gaan daarmee voor u aan de slag. Doen u voorstellen en dragen alternatieven aan. Wij informeren u over de wijze waarop verpakkingen bedrukt kunnen worden. Een logo in een één kleuren druk of een full colour, een aanvullende folie bedrukking of pragdruk. Er zijn vele opties die wij u graag toelichten en waarvan wij u voorbeelden kunnen laten zien, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de verschillende technieken en het effect ervan.

Chocolade verpakkingen

Chocolade verpakking

Wij beschikken over een grote collectie stansmessen voor de productie van de chocolade verpakkingen. Veel van onze klanten kunnen een keuze uit deze collectie maken. Alle stansmessen die wij in ons bezit hebben zijn voor onze klanten vrij toegankelijk. Blijkt echter dat tussen onze stansmessen voor u geen goed bruikbaar model beschikbaar is, wordt voor u een eigen stansmes gemaakt.

Op onze website www.debeerverpakkingen.nl vindt u voorbeelden van chocolade verpakkingen. Laat u inspireren en aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat wij gezamenlijk uw verpakkingswensen kunnen doornemen. Ook al zijn uw ideeën / wensen nog in een voorstadium, juist op dat moment gaan wij graag met u om de tafel zitten. Zodoende kunnen wij u vanaf de start adviseren over de vele opties en mogelijkheden die er ook voor u zijn!

Wij zijn bereikbaar via e-mail info@debeerverpakkingen.nl of telefonisch op 071–5809207.