Dozen op maat

Of u nu op zoek bent naar dozen op maat voor een food of non-food product, beide sectoren zijn ons voor ons heel bekend terrein. Het ontwikkelen van dozen op maat begint vrijwel altijd op ons kantoor te Leiden, waar wij heel graag samen met u in gesprek gaan. Tijdens dit gesprek luisteren wij goed naar uw verpakkingswensen en informeren wij u uitgebreid over de talloze mogelijkheden die er voor dozen op maat zijn. Wij zullen u vragen naar het precieze gebruik van de verpakking zoals u die voor ogen heeft en aan welke specificaties moet de verpakking voldoen.

Denkt u daarbij aan de mate van bescherming die de verpakking uw product moet bieden; wat moet de uitstraling zijn naar uw klanten; welk opslag volume moet de verpakking hebben en aan welke milieu gerelateerde aspecten moet deze voldoen. Kortom een scala van aandachtspunten die allemaal, stuk voor stuk, van groot belang zijn en vooraf zorgvuldig moeten worden besproken. Deze fase in het proces is van cruciaal belang. Wordt die goed, zorgvuldig doorlopen, krijgt u de verpakking die aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

Doosjes op maat

Onze jaren lange ervaring in het ontwikkelen van dozen op maat zetten wij graag voor u in. U kunt zonder meer van ons verwachten dat wij actief met u mee denken, u informeren en adviseren over alle aspecten die voor uw verpakking van belang zijn. Voorafgaand aan de definitieve productie van uw verpakking zorgen wij voor 3D voorstellingen en indien gewenst of noodzakelijk maken wij modellen van de verpakking. Al dan niet voorzien van de gewenste bedrukking. Uit ervaring weten wij dat het voor klanten heel prettig is om voorafgaand aan de definitieve productie de verpakking al in ’handen’ gehad te hebben. Zo ontstaat het vertrouwen dat de verpakking inderdaad aan alle wensen en verwachtingen gaat voldoen.

Wij komen heel graag met u in contact om uw wensen, vragen en ideeën over de maatwerk dozen met u te bespreken. U kunt ons bereiken via via e-mail info@debeerverpakkingen.nl of telefonisch op telefoon nummer 071 – 5809207. Wij kijken uit naar u e-mail of telefoontje om kennis te maken en vervolgens samen met u aan de slag te gaan.