Gebaksdozen

In ons assortiment hebben wij de beschikking over heel veel formaten en modellen gebaksdozen. Naast de gebakdoos is er natuurlijk ook de versie waarbij in de deksel van de dozen een venster is aangebracht. Een flink aantal formaten gebaks- en vensterdozen kan direct uit voorraad worden geleverd. De dozen voorzien van uw eigen logo en of dessin is natuurlijk ook mogelijk. Deze bedrukking wordt in offset uitgevoerd, variërend vanaf 1 kleur tot fullcolour en wordt afgewerkt met een vernis.

Door het gebruik van moderne druktechnieken kunt u vertrouwen op een hoogwaardige drukkwaliteit en krijgen de gebaksdozen die uitstraling die u er van verwacht. Voor het venster van de dozen maken wij gebruik van een 100% composteerbare film.

Biedt het grote standaard assortiment gebak- en vensterdozen geen oplossing voor de verpakking waarnaar u op zoek bent, kunnen wij voor u een maatwerk gebak- of vensterdoos verzorgen. Samen met u stellen wij vast welke afmeting de doos (dozen) moet hebben. Maar ook welke kartonsoort van toepassing is. Worden de dozen in de vriezer gebruikt of dienen ze uitsluitend voor transport. Het is van groot belang om al deze aspecten vooraf exact in kaart te brengen zodat de maatwerkverpakking op alle punten goed aansluit bij de behoefte en verwachtingen die u er aan stelt.

Gebaksdozen

Gebaksdoos

Er zullen dan ook verschillende momenten zijn waarop wij samen met u aan tafel zitten om alle specificaties van de maatwerkverpakking vast te stellen. U vertelt ons uw wensen op basis waarvan wij u adviseren en vervolgens voostellen doen. Wij zullen u adviseren als het gaat om materiaal keuzes, bedrukkingswijze, afmetingen enz. Soms zijn kleine aanpassingen heel efficiënt en zinvol als het bijvoorbeeld gaat om een goede indeling van drukvellen en valt er een aanzienlijk prijsvoordeel te behalen. Want natuurlijk hebben wij aandacht voor het prijsniveau van de verpakkingen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u zijn? Laat uw wensen en vragen niet langer ‘liggen’ maar neem contact met ons op en laat ons deze wensen, ideeën weten. Wij gaan heel graag samen met u aan het werk!
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 071 – 5809207. Uw fax stuurt u naar 071 – 5802253, een e-mail naar info@debeerverpakkingen.nl