Taartdoos karton

De taartdoos van karton, een onmisbare verpakking in de banketbakkerij en patisserie. Leverbaar in heel veel formaten, zowel vanuit een standaard collectie, direct uit voorraad leverbaar, of een uitvoering voorzien van uw eigen naamdruk uitgevoerd in één kleur of full colour.

Wij adviseren u graag over exact die taartdoos van karton die het beste bij uw wensen en gebruik zal passen. Wordt de taartdoos bijvoorbeeld in de vriezer gebruikt, adviseren wij u om een speciale diepvriesbestendige karton soort te gebruiken voor de productie van uw taartdoos.

Diepvriesbestendig karton is een kartonkwaliteit die vrijwel geen vocht op neemt en zodoende zijn stevigheid behoud. Of moet uw taartdoos van karton een langdurig en veeleisend transport kunnen doorstaan, dan doen wij u voorstellen van de taartdoos uitgevoerd in de juiste karton soort. In zo’n traject waarbij de taartdoos aan afwijkende specificaties moet voldoen zorgen wij voor modellen van de taartdoos uitgevoerd in het specifieke karton. Dit, zodat u het gebruik van de taartdoos vooraf kunt testen. Tijdens de test wordt duidelijk of de taartdoos volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Aanpassingen kunnen eenvoudig worden gedaan, of dit nu de maatvoering, constructie of kartonsoort betreft.

Taartdoos karton

En kunt u prima gebruik maken van onze standaard collectie gebakbozen, al dan niet voorzien van u eigen naamdruk, dan kunnen wij u snel op weg helpen. Het enige wat u hoeft te doen is ons te contacten en te laten weten welke formaat / formaten taartdoos u nodig heeft. Wij zorgen voor een snelle reactie, prijsopgave of advies. Ook al zijn er op dit moment nogal wat vragen en is het voor u nog niet geheel duidelijk wat voor u de beste keuze zou zijn, juist op dan komen wij heel graag met u in contact. Wij luisteren naar uw wensen, beantwoorden uw vragen en geven u adviezen. Dit alles vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Vanaf het eerste contact met u is het ons doel om een langdurige reactie met u op te bouwen, waarin u ons de rol toevertrouwd van uw verpakkingsadviseur. Wij zullen vanaf de start alles doen om deze vertrouwensrol waar te maken!

Laat ons uw wensen, vragen weten. Wij zijn bereikbaar via e-mail info@debeerverpakkingen.nl of telefonisch 071 – 5809207