Taartdoos

Bent u op zoek naar een taartdoos ? Wij, de Beer Verpakkingen, biedt u een ruim assortiment. Uit dit ruime assortiment gangbare formaten taartdozen kunt u als banketbakker / patissier vrijwel altijd een passend formaat taartdoos vinden. En blijkt het formaat wat u nodig heeft toch niet beschikbaar, kunnen wij u natuurlijk een taartdoos leveren exact in de door u gewenste afmetingen.

U vindt alle leverbare formaten niet terug op onze website. De omvang van het aanbod en de uitvoeringen waarin de taartdozen leverbaar zijn, is dermate omvangrijk dat het al snel een onoverzichtelijk overzicht wordt. Veel efficiënter is het wanneer u ons de afmetingen van de taartdoos ,waarnaar u op zoek bent, doorgeeft. Wij laten u vervolgens snel weten of wij exact het gewenste formaat voor u beschikbaar hebben of welk alternatief wij u kunnen bieden.

Heeft u behoefte aan een snelle levering is dat natuurlijk mogelijk. Normaliter zijn wij in staat uw bestelling binnen enkele werkdagen uit te leveren. Het standaard dessin van ons voorraad assortiment wisselt. Wilt u dan weten welk dessin actueel en op voorraad is, neemt u a.u.b. contact met ons op en wij informeren u hier over.

Taartdozen

Veel van onze klanten maken gebruik van taartdozen voorzien van een eigen bedrukking. Ook dit verzorgen wij graag voor u. Afhankelijk van uw wensen, wordt een eigen bedrukking uitgevoerd van één kleur tot full colour. Prijzen van taartdozen voorzien van een eigen bedrukking worden mede bepaald door het aantal kleuren waarin deze worden bedrukt. Wilt u weten wat dit voor u betekent? Mailt u ons een voorbeeld van de gewenste bedrukking, plus een opgave van de afmeting van de taartdoos en u ontvangt van ons een prijsopgave.

Hebben wij uw interesse gewekt of bent u gewoon nieuwsgierig en wilt u ervaren wie wij zijn en hoe wij werken, aarzel dan geen moment maar neem contact met ons op. Dat kan via e-mail info@debeerverpakkingen.nl of per telefoon 071-5809207. Wij horen graag van u en gaan met veel plezier voor u aan de slag om uw taartdoos precies die touch te geven die bij u en uw bedrijf past.